MATSEDEL, v.25, 16-19 juni 2025
MÅNDAG
Polsk korv
Alt ärtfärskorv
Surkål, kokt potatis, sallad
TISDAG
Ängasoppa, mjukt bröd.
(potatis, morötter, blomkål, lök, sockerärter, färsk spenat, palsternacka, sockerärtor, rädisor, grönsaksbuljong, vispgrädde, maizena)
Rabarberpaj m vaniljsås och grädde
ONSDAG
Sommarpaj,
(broccoli, blomkål, spenat, haricots verts, lök, morot, ägg, ost, gräddfil)
Grönsallad m ärtor, vinägrett
TORSDAG
Citron- och vitlöksmarinerad kycklingfilé
Alt: Sweetchili-glaserad lax
Basilikakräm
(ägg, dijonsenap, vitlök, färsk basilika, rapsolja, matyoghurt)
Färskpotatissallad
(färskpotatis, grön sparris, salladslök, mozzarella, små tomater, ruccola, olivolja, citronsaft)
Dessert:
Pavlova m jordgubbar och vispgrädde
(äggvita, socker, maizena, vinäger)
FREDAG
Midsommarafton
Välkomna! Matlag 1

Grillning i trädgården en sommarmiddag i juli 2024. Hamburgare av högrev.