v. 21 (22–26 maj 2023)
MÅNDAG
(Serveringen av mat stänger 18.30 p.g.a. gemensam brandinformation)
Stekta strömmingsflundror,
potatismos, rivna morötter, lingonsylt, smält smör
TISDAG
Grekisk ”plåtmat”, tsatsiki, hembakt bröd
(zucchini, aubergine, lök, vitlök, potatis, röd paprika, potatis, oliver, sparris, fetaost)
ONSDAG
”Grabbarnas lättlagade fisk”
potatis och sallad
(crème fraiche)
TORSDAG
(Anteckna om du vill äta fredag senast torsdag morgon)
Festsoppa för panka
(lök, vitlök, olivolja, rotselleri, palsternackor, krossade tomater, grädde, vitt vin)
Mjukt bröd och kaka
FREDAG
Wallenbergare, potatismos, ärtor, snabbinlagd gurka, sallad
(kalvfärs, äggulor, vispgrädde)
Veg: Fiskbiffar
Dessert: Knäckig rabarberpaj, grädde
Välkomna till bords önskar matlag 1
