Veckans mat 24/9 –  28/9 2018 

MÅNDAG

Lantsoppa med pistou
Soppan: ( morot, palsternacka, rotselleri, purjolök, cannellinibönor, färsk spenat)
Pistoun: ( basilika, vitlök, parmesan, olivolja)
Bröd, kaka till kaffet


TISDAG

                   Strömmingsflundror med potatismos

Lingon, skirat smör, rårivna morötter

                                                               ONSDAG

Grekisk köttfärslimpa
(fetaost, oliver, soltorkade tomater)
med kokt potatis

Veg: Linsbiffar
(morot, parmesan, lök, ägg, basilika, vitlök) *
med klyftpotatis
Vitkålssallad, tzatziki

TORSDAG

Blomkålsgratäng
( lök, grädde, grönsaksbuljong, vin, ost)

 stekt fläsk/ oumph (veg)

Tomatsallad

(Anmäl fredagsmiddag senast 09.00 torsdag)

FREDAG
Gravad lax, hovmästarsås, kokt potatis, sallad
Dessert:
Frasig äppelkaka m vaniljsås