Veckans mat

Meny vecka 20 (15/5 – 19/5)

Måndag
Johans fisksoppa med potatis, morötter, krossade tomater, räkor, citron
bröd och ost
Kaka till kaffet

Tisdag
Korvstroganoff med ris
Veg. Bönstroganoff med ris

Onsdag
”Fisk på norsk”, crèmefraichestuvad spenat, smör-och äggsås, kokt potatis
Kransekaka till kaffet

Torsdag
Pasta med tomater, vitlök och ansjovis
Sallad

middag serveras till kl 18.30
anmäl till fredagsmiddgt senast torsdag morgon

Fredag
Inkokt lax, örtagårdssås och kokt potatis
Veg. Gröna medelhavsbiffar, spenat, tomat, getost med örtagårdssås och kokt potatis
Dessert: Glassbomb med maränger och kolasås

 

Vi lagar all mat från grunden. Det blir mycket skalande, skivande och hackande. Men att arbeta tillsammans är också ett sätt att lära känna varandra.