Veckans mat 13/8 –  17/8 2018 

MÅNDAG

Fisk med frasigt täcke

(vitlök, dragon, bröd, persilja, ost, tomat)

Potatis, ärtor, sallad

TISDAG

Kikärtsgryta med curry

(gul lök, potatis, paprika, tomater, kikärtor, bladspenat, lime, curry, ingefära, chili)

Myntayoghurt, sallad, bröd

                                                                               ONSDAG

Grekisk köttfärslimpa

(fetaost, soltorkade tomater, oliver)

Veg: Broccolipaj, Bergenströms ugnsbakade körsbärstomater med fetaost

Potatis, tzatziki, sallad

                                                                                  TORSDAG

Fisk – och skaldjurspaté, potatis, romsås, ärtor

(Anmäl fredagsmiddag sen 09.00 torsdag)

FREDAG

Citron och vitlöksmarinerad kycklingfilé och för veg. dito med Oumph

(Marinaden; citron, vitlök, honung, timjan, olja, vitt vin)

Potatissallad

(Sockerärter, rödlök, tomat, mozzarella, rucola, olja, citronsaft)

Basilikakräm

(basilika, ägg, dijonsenap, rödvinsvinäger, vitlök, matyoghurt)

Dessert: Yoghurtglass med svarta vinbär